Ѓурѓа Ѓорѓиева од струмичкото село Старо Коњарево е најчест добитник на главните награди на Државна лотарија

Среќата која веќе неколку ја следи Ѓурѓа Ѓорѓиева во игрите на среќа на Државна лотарија, предизвика сомнеж во јавноста, а на социјачните мрежи педантни граѓани пресметаа дека таа добила десетина вредни награди.

Како што пишува Слободен Печат, Ѓурѓа досега инкасирала премии од неколку милиони денари од инстант лозови, а неодамна станала сопственик на автомобили Тојота и на Голф 7.

Вчудовидени играчи на игрите на среќа на Државна лотарија, откако ја забележале оваа необична среќа на Ѓурѓа, почнале да реагираат на социјалните мрежи.

Целата приказна прочитајте ја на овој линк: