Јовановски се сомневал дека уште некој ги слуша разговорите со Камчев

Во најновата интегрална аудио снимка објавена на Ла Верита, во еден дел од разговорот Бојан Јовановски му вели на Камчев дека веќе не е сигурен и дека се сомнева дека нивните телефонски разговори ги слуша трето лице.

Овој дел почнува 23 и 40.