Џо Бајден го скрши стапалото

Новоизбраниот американски претседател, Џо Бајден, имаше мала незгода играјќи се со своето куче, но се покажа дека сепак тој добил неколку скршеници на своето стапало.

Поради оваа незгода, Бајден во наредните недели ќе мора да носи гипсена чизма.

Некои медиуми во Америка успеаја да дојдат до снимка од Бајден, кој без помош излегува од болница, но со отежнато движење со повредената нога.