26-годишна трудница почина во штипската болница

26-годишна трудница, во седми месец од бременоста починала во штипската болница. Како што јавува локалната телевизија Стар бремената жена и нејзиното неродено дете починале на акушерското одделение, но се уште не се знаат причините за смртта и како дошло до компликација.

Телото на жената е дадено  на обдукција.