Миленичката на севернокорејскиот лидер, 74-годишната спикерка на државната телевизија, Ри Чун-хи, со невидена гордост и особено задоволство, ја чита веста за лансирање на хидрогенската бомба.

Оваа спикерка, која ужива огромна доверба кај севернокорејскиот лидер Ким Јонг-ун, е ѕвезда во својата земја и е задолжена само за читање специјални вести.

За време на читањето на многу важната вест, спикерката е облечена во народна носија, во розево-црна боја.