75 загинати, шест спасени патници

Шест патници се спасени,а 75 загинаа во Централна Колумбија во падот на авионот во кој се наоѓаа и фудбалерите на бразилската екипа Чапеконсе.

Се претпоставува дека авионот останал без гориво.

Потрагата е прекината заради лоши временски услови.

Радарот го забележа падот на авионот.