Камион со параќински регистарски таблички, утрината ја проби оградата на мостот на реката Морава, кај селото Мијатовац, на автопататот Белград Ниш крај Јагодина, а возачот остана заробен во кабината. Цело утро трае обидот тој да се извлече безбедно од таму. Сообраќајот е во прекин.