Розева прошетка за борба против ракот

Во организација на Здружение за борба против ракот ,,Борка" и оваа година се одржа Розева прошетка за подигнување на свеста кај жените за навремена...

Јелена Ѓоковиќ отвори ново училиште во Србија

Фондацијата ,,Новак Ѓоковиќ" на чие чело е Јелена Ѓоковиќ, го предаде во употреба осмото Училиште на животот. Адаптацијата и уредување на простори за...

К2 ги чува коските и крвните садови

Витаминот К2 се внесува само преку храна и тој речиси и дека не е присутен во исхраната на европските народи. Многу е важен затоа...

Новак Ѓоковиќ од друг агол

Во интервјуто за австралискиот Tennis Smash, најдобриот тенисер на светот Новак Ѓоковиќ одговараше на многубројни прашања, па и оние неповрзани со тенисот. Кој е...

Во Фокусот

Последни вести

Избор на авторот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com