Интернетот веднаш по телевизијата

И покрај тоа што телевизијата сè уште е медиум од којшто граѓаните во Македонија најчесто се информираат, во последната година се забележува дека...

ЕУ планира да воведе бесплатен безжичен Интернет до 2025

Доаѓа крајот на немање Интернет, на барање лозинки од келнерки, на седење мирен 3 минути без ѕверење во телефонот – барем на територијата на...

Компјутерски научници бараат да се намали растот на Интернет мрежата

Интернетот започнавме да го гледаме како нешто што е секогаш достапно, има цел океан од информации кои не можеме ниту да почнеме да ги...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com