Запленето огромно количество оружје (видео)

Во соседна Србија запленето е огромно количество оружје, најмногу во последните 16 години. МВР на Србија соопшти дека оружјето е запленето на подрачје на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com