In Memoriam: Втор ден на жалост во Македонија за 14 загинати во автобуската несреќа

In Memoriam!

Фото: Бота-сот

Трпана Јаневска(62) од Гостивар

Валдете Хамити (29) од Дебреште

Бејза Узеири (20) од Бањица

Павле Косотоски (23) од Гостивар

Раметула Абдурахими (33), вработен во администрација во Скопје

Бобан Аврамовски (21), студент

Јовица Трпевски (25), кошаркар

Онур Садику, (19) студент

Ајден Исмаили (25), од Гостивар, кој работел како туристички водич

Зоран Давидоски (38), вработен во Град Скопје

A.A.(55) с.Железна река, Гостивар

Есад Емрули (65) од Гостивар

Бесим Фетаи(38) од Врапчиште

Дејан Ристовски (38) вработен во Народна Банка

Ј.Т. (25) од Гостивар, О.С. (19) од Гостивар, Б.А. (21) од с. Зубовце, Врапчиште, З.Д.(38) , А.И. (25) од Гостивар, Б.Ф. (38) од с. Сенокос, Врапчиште, Б.У. (20) од с. Долна Бањица, В.Х. (29) од с. Дебреште, Гостивар, А.Р.(33) од с.Дебреште,Гостивар, Д.Р.(38) од Гостивар, П.К.(23)од Гостивар, А.А.(55) од с.Железна Река,Гостивар, Е.Е.(65) од Гостивар и Т. Ј. (62) од Гостивар.