Таг: автофагија

Јошинори Охсуми добитник на Нобелова награда за медицина

Јапонскиот молекуларен биолог Јошинори Охсуми е овогодишен добитник на Нобеловата награда за медицина, за истражувања на клучниот механизам за обнова на ќелиите, стареењето и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com