Таг: агапи чункоска

Советничка во Советот на Крушево ја изгуби битката со Ковид 19

Градоначалникот на Крушево Томе Христоски, објави дека ивна сограѓанка, инаку член на Советот на Општина Крушево, починала од Ковид 19.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com