Таг: адвокатска улица

По повеќе од 10 години – Општина Центар ја реконструира ,,Адвокатската...

  По повеќе од 10 години, Општина Центар ја реконструира “Адвокатската улица“, поточно делот кој се наоѓа пред основното училиште “Св. Кирил и Методиј“. Со комплетната...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com