Таг: аерозагадување

Владата бара пари од донаторите за спроведување на мерките против аерозагадувањето

Денеска во Владата на Република Македонија се одржа донаторски состанок на кој беше презентирана владината програма за намалување на аеро-загадувањето на кој се обратија...

Владата ги активираше мерките против аерозагадувањето

Владата на Република Македонија, почнувајќи од денеска (понеделник, 08.01.2018) ги активира мерките за ублажување на последиците од аерозагадувањето во градот Скопје. Мерките се активираат по добиените...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com