Таг: академска заедница

ИНТЕРВЈУ: Проф. д-р Рефик Шеќибовиќ-неопходна е Комора за заштита на академските...

Проф. д-р Рефик Шеќибовиќ е основач на Високата школа за туризам и менаџмент-Коњиц и е редовен професор на Универзитетот Херцеговина. Магистрирал и докторирал на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com