Таг: Александар Ван дер Белен

Aвстрискиот претседател се вози во метро, ирскиот вади пари од банкомат…

Однесувањето на политичките функционери е предмет на интерес на јавноста, но многу почесто поради нивната аздисаност, а помалку заради скромноста.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com