Таг: александар диневски

Александар Диневски од затвор е хоспитализиран заради влошена здравствена состојба

Заради потребата од континуирана здравствена терапија и влошување на здравствената состојба, поранешниот разузнавач Александра Диневски е пренесен на лекување во болничка установа. Тој завчера...

Александар Диневски полициски спроведен за дослужување затворска казна

Александар Диневски, поранешен разузнавач и член на ВМРО ДПМНЕ во времето на Љубчо Георгиевски, е уапсен и полициски спроведен на доиздржување на затворската казна,...

Збогум Никола!(последен пат)

Од Александар Диневски Жалосно е ова што се случи со мојата некогашна партија ВМРО ДПМНЕ. Како човек кој повеќе од една деценија вложи во нејзината...

Александар Диневски се враќа да ,,дослужи“ година и пол затвор за...

,,Злосторничката антимакедонска и криминална Хунта на Никола Груевски и Фамилијата и натаму е одлучна во спроведувањето на пресметката со мене започната со иницирањето на...

,,Никола, повлечи ги воинствените следбеници и откажи се од црните сценарија“

Никoлa, Oдењетo вo oпoзицијa не е крaј нa светoт. Акo нaвистинa ги сaкaш Мaкедoнијa и Мaкедoнците веднaш пoвлечи ги свoите вoинствени следбеници и oткaжи се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com