Таг: александар новакоски

Неверојатна глетка, Охрид вакво нешто не памети

Охрид во својата туристичка историја никогаш не бил пополн. Овие фотографии преземени од охридскиот адвокат Александар Новакоски, говорат ...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com