Таг: александра миовска

Идните амбасадори во Норвешка, Полска, Црна Гора и Обединетото Кралство ќе...

Министерот за надворешни работи,  Никола Димитров, пред Комисијата за надворешна политика, ќе го претстави извештајот за остварувањето на надворешната политика и меѓународната положба на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com