Таг: алекс сорос

Александар Вучиќ разговараше со Алекс Сорос син на Џорџ Сорос и...

Претседателот на  Републике Србије, Александар Вучиќ, се состана  со синот на филантропт Џорџ Сорос, Алексанадар (Алекс) Сорос и разговараа за идната соработка меѓу Србија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com