Таг: амабасадорка средба

Груевски бара двојни избори на пролет и неотстапување од победничкиот принцип...

Секој ќе биде избркан од штабот на партијата доколку во иднина се обиде да не убедува во спротивно од принципот што сега сакаат да...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com