Таг: ансамл

Владата основаше Национална установа ,,Ансамбл на албански ора и песни во...

  Заради негување на играорната, вокалната и вокално-инструменталната фолклорна уметност на албанската заедница во Република Македонија, на  седница се основаше Национална установа „Ансамбл на албански...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com