Таг: антиквизација

Кога зборувал за крадење на историја Заев мислел на антиквизацијата

,,Јас многу често и подолго време јавно говорам за злоупотребата на историјата во политички цели. Така беше и на интервјуто за грчката...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com