Таг: аргентинска публика

Расказите на Томислав Османли пред аргентинската публика

ВО АРГЕНТИНСКОТО ЕЛЕКТРОНСКОТО СПИСАНИЕ “eSEFARAD“   Објавен втор расказ од Томислав Османли на Ладино     Расказот „Небото на Сукот“ на Томислав Османли во превод на Ладино деновиве е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com