Таг: арјанит хоџа

По повеќе од една деценија нови униформи за шумските полицајци

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, денеска одржа пресконференција по повод набавката на нова лична заштитна опрема за потребите на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com