Таг: аспазија софијанова

Тешко болно дете замина на лекување во Италија во придружба на...

Специјален медицински тим од Институтот ,,Џанина Џаслини" од Џенова - Италија, денеска од Универзитетската клиника за детски болести изврши транспорт на дете...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com