Таг: бакрачески

Доневска: Бакрачески не е деградиран и е поставен за раководител

Директорката Гордана Доневска реагираше во врска со написите дека наводно Никола Бакрачески е деградиран од нејзина страна на работно место по ранг на медицинска...

Кардиологот Бакрачески прераспределен на работно место наменето за медицинска сестра

Поранешниот градоначалник на Охрид, Никола Бакрачески, откако се вратил на своето работно место  во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, добил решение кое по стручна квалификација...

Бакрачески му честиташе и му ја предаде должноста на Стојаноски

Бакрачески му ја предаде функцијата – градоначалник на училишниот другар од основното и средно образование Јован Стојаноски. После еден 4-годишен мандат ВМРО ДПМНЕ и градоначалникот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com