Таг: Беград

Белград: Ќе преживеат шесте факели и грбот на СФРЈ

Грбот на Социјалистичка Федеративна Република Југославија, кој се наоѓа на влезот во зградата на поранешното Министерство за внатрешни работи во улицата Кнез Милош во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com