Таг: бездомничка

Хумана жена која и помага на ,,бездомничка“, најгледано видео изминатата година...

Тестот на државната турска телевизија направен преку скриена камера, како реагираат луѓето во ситуација кога се работи за бездомничка и реакцијата на една хумана...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com