Таг: без реакција

Молк кај пратениците по повикот на Едмонд Адеми да ја донираат...

Ниту еден пратеник, партија или пратеничка група не реагираше по повикот на пратеникот од СДСМ Едмонд Адеми да ја донираат својата прва пратеничка плата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com