Таг: бекатон

Бекатон револуција

Одамна се говори дека најголемите или најслатките пари на локално ниво се прават со бекатон плочките. Сведоци сме дека тротоарите, скверовите, плоштадите и патеките...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com