Таг: Белградска

Слаб промет на Белградската берза

Почетокот на неделата донесе исклучително скромен обем на инвестициските активности на белградската берза, без промена на вредноста на БЕЛЕКС-15. Вкупниот промет во тргувањето изнесуваше 8,1...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com