Таг: белградски саем

Седуммина автори од Македонија се застапени во  Алманахот на светската поезија...

    Седуммина автори од Македонија, се застапени и извонредно го збогатуваат со своите  авторски трудови , најновиот,  Алманахот на светската поезија 4 – “Жамор речи”, спонзориран,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com