Таг: Берн

Швајцарската полиција ќе прислушува

Швајцарците на референдум одобрија прислушување на разговори и надзор на електронската пошта ако за тоа постои одобрување од Сојузниот суд или од Министерството за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com