Таг: бескуќник

Српски ,,Курир” поранешниот министер Вуксановиќ го направи бездомник, тој професор на...

Интересен развој доби приказната за поранешниот министер за образование Слободан Вуксановиќ, кој според ,,шокантната" приказна на српски ,,Курир,, во меѓувреме станал -бездомник. Се разбира...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com