Таг: бесплатен паркинг

Бесплатен паркинг во пешачката зона на кеј во центарот на Скопје(видео)

Навали народе! https://www.facebook.com/nenad.stevovic.1/posts/10221489336996476 Па не, навистина? Зошто да плаќате за паркинг на легален паркинг простор....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com