Таг: бесплатно

Приватни компании доброволно се вклучија во изработка на заштитни маски

,,Во Валандово, ,,Дока Текстил“, доброволно помага на институциите и граѓаните со производство на заштитни маски“ соопшти градоначалникот на Валандово, Перо Костадинов.

Бидете професионални за да добиете бесплатен пристап до МИА

Македонската информативна агенција во соработка со Здружението на новинарите на Македонија  и Советот за етика во медиумите на Македонија излегуваат во пресрет на потребите...

СДСМ подготви нов Закон за здравствено со кој сите осигуреници ќе...

  Доктор Злате Мехмедовиќ денеска соопшти дека СДСМ подготви Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе се обезбеди...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com