Таг: бејџан илјас

Кандидатот за пратеник на СДСМ Бејџан Илјас побара поддршка од сожителите...

Се здруживме сите со единствена цел, просперит, им рече на своите сожители во Теарце, кандидатот за пратеник, Бејџан Илјас.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com