Таг: благодарност лекарски тим

Филипче: Ден полн со емоции, срцето на Емилија чука во градите...

Лекарските тимови кои ги изведоа сложените операции на трансплантација на срцето и бубрезите на тројца пациенти, донирани по смртта на Емилија Динева...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com