Таг: благоја јанаков

Учебник што се користи на Филозофски факултет од Благоја Јанаков доби...

Прва тужба против авторот на учебник од високото образование врз основа на новиот Закон за спречување дискриминација, најави коалицијата МАРГИНИ.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com