Таг: богољуб јанкоски

Почина професорот на ,,Американ Колеџ“ д-р Богољуб Јанкоски

Д-р Богољуб Јанкоски, професор – соработник на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС) почина на 15 август 2020 година, во Скопје.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com