Таг: Бокова

Бугарија го смени кандидатот за генерален секретар на ОН

Кристалина Георгиева е новиот кандидат на Бугарија за генерален секретар на Обединетите нации. Таа ја замени Ирина Бокова, која досега беше бугарски кандидат за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com