Таг: болек

Потврдено дека Лех Валенса бил соработник на полската тајна служба

Обемните повеќемесечни истражувања направени во полскиот Институт за народна меморија, покажале дека омилениот антикомунистички водач Лех Валенса бил соработник на тајната служба во седумдесетите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com