Таг: болничка соба

24 луѓе од администрацијата на Трамп пријавиле дека се позитивни на...

Ковид 19 ја коси трамповата администрција. Дури 24 луѓе од неговото опкружување пријавиле дека имаат Ковид 19. Неговиот син...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com