Таг: борис дамовски

Граѓанска иницијатива предводена од режисерот Борис Дамовски повикува на протест

Нова граѓанска иницијатива предводена од режисерот Борис Дамовски најави четврт Илинден и повика на протести пред Влада на РМ: -Македонија има три ИЛИНДЕНИ, 1903, 1944...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com