Таг: борис трајков

Милион долари казна за Борис Трајков во Австралија за трошење пари...

Скопјанецот Борис Трајков, кој со децении живее и работи во Австралија, доби судска пресуда да врати повеќе од 300.000 долари и да плати казна...

Македонецот од Австралија Борис Трајков уапсен и осомничен за проневера на...

76 годишниот Борис Трајков, Македонец кој долги години живее во Австралија, е обвинет за сериозни кривични дела поврзани со дрога и проневера и исчезнување...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com