Таг: бојкот на настава

Се делат флаери за бојкот на наставата заради наводната двојазичност во...

Повик за бојкот на наставата се дели низ средните училишта во Скопје. Во повикот се повикуваат учениците во 9 часот да излезат во своите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com