Таг: бојо андрески

Почина Бојо Андрески

По кратко ненадејно боледување, и сериозни компликации во последните денови, почина Бојо Андрески, основач и сопственик на првиот приватен Универзитет во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com