Таг: брајчино

Сите патишта за состав на нова Влада водат во Брајчино

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев неколку дена се одмора во Брајчино. За убавините на ова село и селскиот туризам,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com